"Sosem bánhatsz meg semmit az életedben. Meg kell hoznod a döntést, és együtt kell élned vele. Függetlenül attól, helyes-e vagy helytelen, egyszerűen csak ki kell belőle hoznod a legtöbbet. Előrántod a fegyvered, és reméled, hogy változtathatsz, vagy pozitív irányba terelheted a dolgokat." Lewis Hamilton





2012. december 26., szerda

Lebilincselő karácsony

Karácsony lévén tegnap a You Tube-n a "Lebilincselő karácsony" című filmet néztem meg. Nagyon aranyos, romantikus film. Általában mindenből tanul az ember, legalábbis én így vagyok vele. Egy nagyon érdekes karácsonyról szól. A szülők, többet várnak el gyermekeiktől, nem nézik az erősségeiket. Trudie nagyon csodálatos festő, de szülei szeretnék, ha valami rendes állással rendelkezne, hogy meg tudjon élni. Jelenleg pincérnőként dolgozik. Édesapja megbeszél egy állásinterjút egy ismerősével, ahonnan Trudie  elkésik. Trudie a barátjával is összevész és így nincs kivel elmenni szülei karácsonyi ünnepére, ahol szerette volna barátját bemutatni. Nem akar lebőgni a családi karácsonyon, így egyik vendégét elrabolja és őt mutatja be szüleinek barátjaként. 


Egy nagyon érdekes film. Az én véleményem az, hogy mindenkit el kell fogadnunk olyannak, amilyen valójában, nem kell ráerőltetnünk a saját akaratunkat. A másik dolog meg: magunknak kell megfelelni és nem a külvilágnak. Mindenki a maga területén alkothat csodálatos dolgokat. Trudie-nak  még két testvére van, mindkettő "meglepetéssel" szolgál szüleinek, persze nem pozitív értelemben.
 Érdemes megnézni a filmet, aki még nem látta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése