"Sosem bánhatsz meg semmit az életedben. Meg kell hoznod a döntést, és együtt kell élned vele. Függetlenül attól, helyes-e vagy helytelen, egyszerűen csak ki kell belőle hoznod a legtöbbet. Előrántod a fegyvered, és reméled, hogy változtathatsz, vagy pozitív irányba terelheted a dolgokat." Lewis Hamilton

2013. május 13., hétfő

Arcradír házilag

Szeretem a természetes alapanyagokból készült kozmetikumokat, amit házilag otthon is el lehet készíteni és csupa természetes anyagból készül. Ilyen az általam készített roppant egyszerű, ám annál hatékonyabb arc- és testradír.
Hozzávalók:


  • 3 evőkanál zabkorpa
  • 3 evőkanál extra szűz olívaolaj
Ezt a két összetevőt alaposan összekeverem és máris kész az egyszerű, ám annál hatékonyabb arcradírom. Ez a mennyiség általában egy másfél hétre elég abban az esetben, ha minden este használom. Nagyon jól radírozza az arcot és egyben hidratál is az olívaolaj miatt. Az olívaolajat fel lehet használni száraz bőrűeknek hidratálásra is, nem kell drága kozmetikumokat használni. A zabkorpa is rendkívül jó, s nem utolsó sorban nem drága és roppant egészséges kence. A testemet is szoktam vele radírozni néha-néha.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése