"Sosem bánhatsz meg semmit az életedben. Meg kell hoznod a döntést, és együtt kell élned vele. Függetlenül attól, helyes-e vagy helytelen, egyszerűen csak ki kell belőle hoznod a legtöbbet. Előrántod a fegyvered, és reméled, hogy változtathatsz, vagy pozitív irányba terelheted a dolgokat." Lewis Hamilton





2013. március 24., vasárnap

A szevedély ritmusa

Ma egy vérpezsdítő, szenvedélyes filmet néztem meg a YouTube-on: "A szevedély ritmusa"
Imádom a zenét, a táncot, s ebben a filmben nagyon csodálatos egységet alkot ez a két dolog. A salsa az         utcai latin táncokhoz sorolható, világszerte elismert tánc. Kubából eredeztetik ezt a táncot, bár már ismert Puerto Rico salsa, Kulumbia salsa, New York salsa, Los angeles salsa. Magyarországon az itt élő kubaiak tették ismertté a salsát. 


A film egyik főszereplője Amie, aki a közelgő esküvőjére készül, kollágaitól, barátaitól nászajándékba egy salsa tanfolyamra szóló bérletet kap. Ettől kezdve megváltozik az élete. A zene, a tánc és a tánc oktatója teljesen megváltoztatják az életét .... Fantasztikus zene, tánc és romantika érdemes megnézni.
Hálás vagyok és köszönöm a film feltöltőjenek, hogy egy kellemes délutánt tölthettem el a film megtekintésével.
Megosztom, hogy még többen meg tudják nézni, ezt a csodálatos filmet. Táncolni, csak így érdemes szenvedéllyel, teljes odaadással, persze szeretni is, hiszen ennél csodálatosabb dolog nincs a világon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése