"Sosem bánhatsz meg semmit az életedben. Meg kell hoznod a döntést, és együtt kell élned vele. Függetlenül attól, helyes-e vagy helytelen, egyszerűen csak ki kell belőle hoznod a legtöbbet. Előrántod a fegyvered, és reméled, hogy változtathatsz, vagy pozitív irányba terelheted a dolgokat." Lewis Hamilton





2013. január 11., péntek

Nevetés

„Néha el is felejtem, milyen csodákat tud tenni a nevetés.”
Ken Kesey: Száll a kakukk fészkére

A nevetés mennyi mindenre képes, gondoltunk-e már erre? Gyógyító ereje van, kikapcsolja, ellazítja, feltölti az embert, oldja a stresszt. A nevetés legtöbbször egy pozitív, vidám lelkiállapothoz kapcsolódik, örömhöz. Az egész szervezetünkre gyógyítólag hat.  Nevetés közben háttérbe szorulnak a negatív érzelmek, mint például a harag, az irigység, bánat, stb. Jó lenne, ha ebben a rohanó világban, nehéz gazdasági helyzetben minél többször gyakorolnánk a nevetést. Az egészséges, kiegyensúlyozott emberek többet nevetnek. A nevetés "ragályos" is lehet.  Példa erre  az alábbi videót:


Igyekezzünk minél többször humorosan felfogni a dolgokat és nevessünk sokat! Az egészségünk megőrzése érdekében tegyük minél többször. Vegyük észre naponta az apró, vidám, pozitív dolgokat, legyünk vidámak, boldogok.
Jó nevetést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése